no

Om oss

Skogen

Se for deg et tykt skjerf, som omfavner den nordlige delen av jordkloden. Et skjerf av barskog, grønn og tykt som kalles det boreale beltet. I dette tykke skjerfet finner du Hafsrød – og et liv som leves i og av skogen. 

Skogen representerer et kretsløp der vi høster, sår og pleier skogen, og dette er grunnlaget for både koiene og livet vårt her på Hafsrød. Det var her skogsarbeiderne bodde, og det var her de hadde sin hverdag – ute i skogen. 

forest_hafsrød

Hafsrød

Hafsrød er omgitt av barskog og menneskene her har gjennom generasjoner bodd i og av skogen. På de mest manuelle arbeidsdagene jobbet en rekke mennesker i Hafsrød-skogen gjennom året. Nå, er skogen fortsatt hjemmet vårt, og vi åpner det opp for for gjestene våre som ønsker å oppleve skogen.

Dypt i det boreale skogsbeltet stiger Hafsrød fram blant trærne. Her har folk gjennom generasjoner levd i og av skogen og dens ressurser. Nå inviteres du inn i skogsriket vårt, der lune koier venter, klare for å gi deg opplevelser her ute i naturen.

hosts ingeborg and andreas_hafsrød

Vertskapet

Ingeborg og Andreas traff hverandre for snart fire år siden og fant fort ut at de hørte i hop. Etter noen år i både Stavanger og Oslo, bar turen til Hafsrød, der Ingeborg har vokst opp og nå er eier. Her driver de i dag med både skogbruk, jordbruk og naturbasert reiseliv – med og av naturen. 

”Storbylivet var fint, men det var alltid hit vi ville. Her kan vi skape noe eget – et eget liv, en egen jobb, en egen verden tett på naturen.” 

Som femte generasjon på Hafsrød, vet Andreas og Ingeborg at de har historie og ressurser rundt seg. Og disse skal også være til glede for generasjonene etter de også.

«Fra vårt ståsted har vi bare denne skogen og eiendommen til låns – så vi må ta godt vare på den for de som kommer etter oss. Vi gleder oss til å ønske gjestene velkommen til skogs – vårt grønne paradis.»

Book din skogskoie her

Lev som en skogsarbeider og opplev skogslivet på nært hold

Vinterveien

6 gjester
72m2

Len deg tilbake hør på stillheten på Vinterveien, mens du er omkranset av skog.

Book nå fra KR 1800

Ertehaugen

8 gjester
135m2

Ertehaugen er et idyllisk småbruk som ligger ved innsjøen Store Erte. Her er du omfavnet av skog og vann, og kan nyte rolige omgivelser.

Book nå fra KR 2500

Hafsrødkasa

6 gjester
80m2

Opplev småbrukslivet på Hafsrødkasa, kun et steinkast unna innsjøen Store Erte.

Kontakt oss for mer informasjon