no

Opplev skogen

Skogen kan by på så mangt! På Hafsrød ønsker vi å gjøre oppholdet ditt litt lettere, og opplevelsen rikere. Under kan du lese om noe av det du kan fordrive tiden med hos oss. Mangler du utstyr eller bare vil ha litt lettere baggasje? Sjekk våre opplevelsespakker her

Smak på skogen

Hva med en smakebit på hva skogen har å by på? Hos oss tilbyr vi en skreddersydd skogskasse, med råvarer fra Hafsrød og andre dyktige produsenter langs Haldenkanalen og omegn. Opplev skogen ved å prøve vår deilige elggryte, utviklet av gourmetkokk Sebastian Engh på topprestauranten Curtisen i Halden, eller frokostpakken – smekkfull av herlige produkter fra Østfold.

Du kan legge til Hafsrøds skogskasse når du bestiller overnatting hos oss. Les mer informasjon om skogkassa her.

mat, matkasse, skogskasse, elgkjøtt, lokal mat, kortreist mat, ureist mat, norsk mat, curtisen

Se på stjernene

På Hafsrød omfavner vi mangelen på lys rundt oss. Urban lysforurensning gjør at mange stjernene forblir usynlige, men hos oss er du et skritt lengre inn i skogen, der sløret lettes. 

Pssst! Når du kommer til oss, får du tips om de perfekte stargazing-spotene og triks for når du skal ut på stjernejakt.

stjerner_hafsrød

Vandre i vakre omgivelser

Finnes det noe bedre enn å ta på seg sekken og bare legge ut på skogstur? På Hafsrød er mulighetene endeløse, enten du vil gå på skogsbilvei, sti eller fritt i terrenget. I Norge kan du gjennom allemannsretten gå på tur overalt, så lenge du behandler naturen så skånsomt som mulig.

Vi tilbyr selvsagt anbefalte ruter til våre gjester, alt etter hva slags vanskelighetsgrad du er på utkikk etter.

skogstur_hafsrød

Padling – et bølgeskvulp unna

Å gli gjennom vannet uten annet en lyden av bølgeskvulp bør gjøres minst én gang i livet. På Hafsrød er padlevannene på alle kanter, og kanoen ligger klar for både korte og lange turer. 

Safety first! Du får selvsagt låne redningsvest hos oss når du skal ut på padletur.

man canoeing_hafsrød

Sank kurven full

Skogen byr på mange smaker, og særlig sommeren og høsten bugner med fargerike skogsfrukter. Bærplukkeren og soppfloraen ligger klar til deg, slik at du kan sikre deg årets spiselig skogssnadder.

mushrooms_hafsrød

Jakt i tidligere generasjoners
fotspor

Jakt på Hafsrød har stått sterkt i mange generasjoner, og er fortsatt en del av vår filosofi om høsting og forvaltning av naturen. Vi tilbyr leie av jaktterreng samt tak over hodet, og gir deg og dine jaktkamerater anbefalinger for en bedre jaktopplevelse. 

Ta kontakt med oss for en skreddersydd opplevelse her.

man fishing_hafsrød

Fisk langs vannkanten

Kast ut snøret og senk skuldrene. På Hafsrød finner du innsjøer og farvann med fiskemuligheter, samme hva du leter etter. Få ørret, gjedde eller abbor, og skaff deg ditt neste måltid – eller bare nyt fred og ro.

Book din skogskoie her

Lev som en skogsarbeider og opplev skogslivet på nært hold

Vinterveien

6 gjester
72m2

Len deg tilbake hør på stillheten på Vinterveien, mens du er omkranset av skog.

Book nå fra KR 1800

Ertehaugen

8 gjester
135m2

Ertehaugen er et idyllisk småbruk som ligger ved innsjøen Store Erte. Her er du omfavnet av skog og vann, og kan nyte rolige omgivelser.

Book nå fra KR 2500

Hafsrødkasa

6 gjester
80m2

Opplev småbrukslivet på Hafsrødkasa, kun et steinkast unna innsjøen Store Erte.

Kontakt oss for mer informasjon